In de spannende tijd waarin we ons nu bevinden. Waar samen zijn niet meer vanzelfsprekend is. Hebben wij een speciale HOMEBOX ontwikkeld.

Met de HOMEBOX kan je thuis lekker langer natafelen. Je kunt ook een speciale cocktail of gerecht maken want er zit een origineel receptenboekje in de HOMEBOX. Daarnaast verstoppen we een echt leuk tafelspel in de HOMEBOX zodat je thuis langer aan tafel kan genieten van en met elkaar. Ga naar de speciale Drunken Mel HOMEBOX pagina en bestel.

RECEPTEN & COCKTAILS

Van Drunken Mel geniet je niet alleen ijskoud na het eten, je kunt hem ook goed gebruiken als extra smaakmaker in een fantastisch dessert of frisse cocktail. We laten het je graag zien.


 
Caramel Teramisu van Drunken Mel likeur

DRUNKEN AFFOGATO


Affogato (Italiaans voor verdronken) is een klassiek Italiaans dessert. Simpel, maar verrukkelijk lekker. De toevoeging van Drunken Mel geeft een bijzondere twist aan dit dessert. Hoe? We leggen het je graag uit.

Zie hier het recept van Drunken affogato.

 
Caramel-Tiramisu-van-Drunken Mel likeur

BANFI'S TIRAMISU 2.0


Tiramisu is een traditioneel Italiaans dessert. De naam Tiramisu betekent letterlijk ‘trek mij op’. Vrij vertaald maken wij ervan: maak me blij. Want dat is precies wat een goede tiramisu doet. Helemaal als we er flink wat Drunken Mel aan toevoegen.

RESTAURANT BANFI ZEIST
Sfeervol dineren in een kosmopolitisch interieur in het centrum van Zeist.

 
Caramel Teramisu van Drunken Mel likeur

DRUNKEN TIRAMISU 


Tiramisu is een traditioneel Italiaans dessert. De naam Tiramisu betekent letterlijk ‘trek mij op’. Vrij vertaald maken wij ervan: maak me blij. Want dat is precies wat een goede tiramisu doet. Helemaal als we er flink wat Drunken Mel aan toevoegen.

Zie hier het recept van Drunken Tiramisu.

 
Cocktail by Drunken Mel

DRUNKEN MEL COCKTAILS


ENGLISH TEA  (shake, double strain) of
SALTED CARAMEL OLD FASHION  (stir, strain)Heerlijke cocktails en nieuwe mooie recepten ontdek je bij de Utrechter. In hartje Utrecht volgen ze het ritme van de dag.

 
Banoffee-tiramisu-taart-cake-drunken-mel

BANOFFEE TIRAMISU

Dit heerlijke recept is gemaakt door Lianne van De Zoetekauw. Een uitgebreide beschrijving kun je hier bekijken. De banoffee tiramisu is voor velen een favoriet.

Het ziet er altijd heel overweldigend uit en de smaak is zoet maar ook weer "taart" achtig. Een dikke aanrader.

SEMIFREDDO-AMANDELKOEKJES-recept-caramel-likeur


SEMIFREDDO AMANDELKOEKJES

Semifreddo amandelkoejes, het klinkt nu al lekker. Met dit recept overtuig je iedereen. Niet moeilijk te maken en heel erg lekker. Veel plezier met dit heerlijke caramel likeur recept.

 
Pannacotta-drunkenmel-room-ei-recept

PANNA COTTA MET CARAMEL 

Panna Cotta - Het bekende en lekkere dessert-nagerecht uit Italie - Nu met Drunken Mel likeur.

 
drunken-coffee-recept

DRUNKEN COFFEEDrunken Coffee is niets anders dan een twist op de bekende Spanish Coffee. Het is makkelijk, snel klaar en enorm lekker: een topper voor op de natafelkaart of thuis met vrienden aan tafel.

 

IJSKOUD WITH TASTE

Bewaar Drunken Mel® in de vriezer